Wie zijn wij!

Wij zijn verslaafd aan reizen en alles wat daarbij hoort! We hebben beide al enige reiservaring en vanaf november komt daar onze droomreis bij: een wereldreis! Deze zal bestaan uit +/- 8 maanden werken in Australië en 8 maanden reizen over de rest van de wereld.Lees jij graag over reizen, wil je meer weten over de kleine wonderen van onze planeet of ben je je eigen reis aan het voorbereiden? Volg ons dan vooral en vraag raak!

 

Casper Jansen

Vanuit thuis ben ik altijd opgevoed met het idee dat ik een wereldburger ben en niet alleen Nederlander. Ik heb dan ook geen kans laten liggen om zo veel mogelijk van de wereld te zien. Ik heb stage gelopen in Italië en Brazilië en een maand gereisd door Amerika en Thailand. Daarnaast heb ik gestuurd in Sittard en heb ik mijn Bachelor of Commerce behaald. Momenteel ben ik werkzaam bij Benegas als Junior Marketeer en hoofdschrijven van Travel Addicts! 

 

Renate Wolters

Toen ik 10 jaar was namen mijn ouders mij mee op mijn eerste grote reis: Australië. Vanaf dat moment ben ik geïnfecteerd geraakt met het reisvirus. Na lang wachten kwam voor in november 2015 mijn grote droom uit; een wereldreis maken. Na 1,5 jaar over de wereld te hebben gezworven ben ik inmiddels weer terug in Nederland en aan het toeleven naar mijn volgende reis.

Gast bloggers die voor ons hebben geschreven