5 ergste reis-ergernissen

Reizen kan natuurlijk op veel verschillende manieren. Wij Nederlanders zijn gek op fietsen en Amerikanen weten niet beter dan de auto of vliegtuig. Zelf vind ik de fiets wel handig in de stad of voor kleine afstanden. Daarnaast kan je heerlijk om je heen kijken en stoort niemand je of zit je in de weg.

Jammer genoeg heb je dit bij een vliegtuig of trein niet! Wat veel ergernissen oplevert tijdens de reis. Hier mijn 5 grootste ergernissen.

  1. Armleuning worstelenArmleuning

Misschien nog een onbekend fenomeen voor je maar voor mij de grootste ergernis. Armleuning worstelen, In ieder vliegtuig kom je het tegen je zit heerlijk te wachten tot er nog iemand naast je komt zitten. En het gevecht begint want allebei willen jullie je arm op de armleuning leggen maar daar is nooit genoeg plek dus wordt het worsten. Net zo lang tot dat een van 2 opgeeft en de ander voor die reis de armleuning heeft geclaimd.

  1. Stinkende mensen

Als je op je reis gaat en je zit 10 uur in een vliegtuig dan ruikt niemand meer lekker. Maar vooraf kan je wel fris en fruitig binnen komen om het je zelf en medereizigers zo aangenaam mogelijk te maken. Niet iedereen denk er zo over en dit is dan ook een grote ergernis van mij stinkende mensen naast me.

  1. Plekken bezet houden

Echt iets wat je altijd tegen komt in de trein. Een grote vier zitter waar 1 iemand zit die zijn of haar tassen dan heeft verspreid over de overige 3 plekken. Hierdoor zit zij of hij heerlijk in alle rust en ruimte hoewel de rest van de coupe vol is.

  1. Huilende baby’s

Ik heb niks tegen kinderen. In tegen deel ik ben vaak goed met baby’s en kids en heb zelfs als animator een zomer gewerkt! Alleen op reis kan ik het minder goed hebben. Een baby die huilt geen probleem als het na een half uurtje maar weer stopt. Jammer genoeg lukt dit men vaak niet en dan wordt het wel erg storend. Een keer heb ik het zelfs mee gemaakt dat een baby de hele vlucht heeft gehuild (de vlucht duurde 4,5 uur).

  1. Klappende mensen in het vliegtuigklappen

Een piloot is natuurlijk superbelangrijk en ik ben zeer blij met de uitvinding van vliegtuigen. Klappen voor een piloot gaat me alleen toch echt te ver! Je doet dit ook niet bij de tandarts of bij de machinist van de trein.

Wat zijn jouw grootste ergernissen? Waarom deze?

Ooh wil je nog wat extra vreselijke reis ergernissen zien check dan dit Instagram account: #passengershaming