Samenwerken met Travel Addicts

Ben jij op zoek naar een platform voor jouw merk? Wil je een product onder de aandacht brengen of een bestemming uitlichten? Dat kan! Wij bieden verschillende opties op Travel-Addicts.nl

Banner & Advertentie

Advertorial – Wij schrijven over een artikel over uw product of dienst!

Reviews – Wij proberen altijd graag iets nieuws uit. Wij geven graag een review over uw een product. Van reisspullen tot uitstapjes: wij schrijven hier een persoonlijke mening over.

Linkpartner – Links ruilen doen wij natuurlijk graag. Wel werkt dit 2 kanten op. Dus wil jij jou link bij ons toevoegen geen probleem maar stuur ons dan een link met de pagina waar de link naar Travel-Addicts staan! Zet daar dan ook jou link, naam en misschien slogan bij. Deze plaatsten wij dan op onze link pagina. (Travel Addicts houdt altijd het recht de link niet te plaatsten en zal hierover altijd een bericht terug sturen)

Waarom adverteren bij travel-addicts.nl

Bereik:

478 Unieke bezoekers iedere maand. 1000+ paginabezoeken iedere maand.

Doelgroep:

Allemaal reisliefhebbers. Veel van onze lezers gaan of zijn op reis en willen goed voorbereid zijn voor hun nieuwe avontuur. Travel Addicts is goed vindbaar in Google en het is altijd mogelijk een boost te geven aan uw review of advertorial via Google Adwords. (Wij zijn in het bezit van Google Adwords specialist certificaat.)

Samenwerking:

Wij staan altijd open voor samenwerking om onze lezers interessante content te bieden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. info@travel-addicts.nl