Waar ga jij dit jaar heen?

Het nieuwe jaar is begonnen en daarbij horen goede voornemens! De beste die je volgens mij kan hebben, is om te gaan reizen zo veel en zo vaak als je maar kan! In 2017 heb ik met veel plezier weer drie nieuwe landen bezocht en ben ik in totaal weer in acht landen geweest! 2018 start direct goed met een reis naar Marokko in Februari. Om het jaar nog leuker te starten voor jou doen we met Travel Addicts mee aan een Bloghop waarbij je iedere dag kans maakt op gave cadeautjes!

Backpackflags

Om het jaar leuk te beginnen maak je kans op leuke vlaggetjes voor op je backpack! Veel mensen verzamelen ze en ik doe dat ook met veel plezier. Iedereen doet het met een andere reden, voor mij is het vooral om niets te vergeten en vaak terug te denken aan mooie reizen! Wat is voor jou de reden dat je de vlaggetjes op je backpack hebt zitten?

Hoe win een Backpackflag?

Wil jij een backpackflag winnen? Dat kan! Je moet dan het volgende doen:

  1. Volg @traveladdicts15 op Instagram
  2. Tag een vriend of vriendin die ook vlaggetjes op zijn backpack heeft in de winactie foto!
  3. Benoem het land waarvan jij graag een backpackflag wil winnen.

Extra kans maken?

  1. Deel dan een foto van jouw backpack vol met vlaggetjes en tag Traveladdicts15.

Winnaars

  • In totaal geven we 5 backpackflags weg aan 5 winnaars.
  • De winnaars worden 14 januari bekent gemaakt!

Bloghop: 7 dagen 35 winacties

Wij zijn niet de enige die gave win acties hebben! Van 1 tot 7 januari zijn er in totaal 35 winacties tijdens deze bloghop. Via dit Facebook-event blijf je op de hoogte van alle acties!

Shout out naar The Beautyboulevard & Daily Inception voor het organiseren van deze bloghop!

Meer gave winacties

Check voor meer unieke winacties de blog van Tamara Fromcouchgirltofitnessgirl. Of kijk morgen op de blog van Emma die je alles kan vertellen over het luxeleven op haar blog Luxe Life Lover.